Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Έχετε απορίες;

Επισκεφθείτε την σελίδα μας με τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για να λύσετε τις όποιες απορίες σας.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας.

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

Μπορώ να στείλω SMS με περισσότερους από 160 χαρακτήρες;

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα για αποστολή SMS μηνυμάτων μέχρι και 459 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα! Δυνατότητα που μόνο η Activemms μπορεί και προσφέρει.

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019

Η ActiveMMS συμμετέχει ενεργά στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

H ActiveMMS συμμετέχει και φέτος στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε συνεργασία με τον GR.E.C.A, τον επίσημο σύνδεσμο ηλεκτρονικού εμπορίου Ελλάδος. Έτσι, από τη 4 έως τις 11 Μαρτίου 2019, οι επισκέπτες του www.activemms.com απολαμβάνουν έκπτωση -10% σε όλες τις αγορές πακέτων, μαζικών sms!

Το www.activemms.com είναι η πρωτοπόρα ηλεκτρονική πλατφόρμα μαζικών αποστολών sms σε όλο τον κόσμο, γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια. Η περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ActiveMMS αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία εξερεύνησης νέων τεχνολογιών επικοινωνίας.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.