Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

• Υπηρεσία αποστολής μαζικών e-mails:

Η Activemms, διαθέτει την τεχνογνωσία και τις υποδομές, για να υποστηρίξει την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων σας. Δώστε μας το ενημερωτικό σας υλικό και την λίστα με τους παραλήπτες σας και το στέλνουμε εμείς για εσάς με το Activemail.

Συχνές ερωτήσεις (FAQs)

Ερωτήσεις

1. Τι είναι το Activemms Bulk system;
2. Γιατί να χρησιμοποιήσω το Activemms Bulk system;
3. Πώς να στείλετε SMS χρησιμοποιώντας το Activemms Bulk system;
4. Πώς μπορούν οι παραλήπτες να απαντήσουν άμεσα στα μηνύματά μου;
5. Έστειλα ένα μήνυμα σε περισσότερους από ένα. Γιατί ορισμένοι από τους αποδέκτες πήραν το μήνυμά μου με τον αριθμό του κινητού μου ως αποστολέα, ενώ άλλοι ως Activemms (ή άλλους 11 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες) ως αποστολέα;
6. Δεν θυμάμαι το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης, τι πρέπει να κάνω;
7. Δεν παρέλαβα τον κωδικό ενεργοποίησης μου, γιατί; 
8. Τι είναι τα smscredits;
9. Υπάρχει ημερομηνία λήξης για τα smscredits που αγόρασα;
10. Τι είναι ένα στιγμιαίο μήνυμα (flash);
11. Μπορώ να στείλω sms με περισσότερους από 160 χαρακτήρες; 
12. Ποιους ειδικούς χαρακτήρες και χαρακτήρες κειμένου μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα στα μηνύματα που στέλνω; 
13. Η αλφαβητική σειρά έφυγε από το επώνυμο και πήγε στην στήλη με το όνομα και φυσικά στην μεταφορά από την παλιά σελίδα στην νέα μεταφέρθηκαν όλα τα ονοματεπώνυμα στην στήλη με το όνομα; νέο 
14. Όταν προσθέτω ένα όνομα σε μία λίστα την οποία έχω ανοικτή δεν προστίθετε αμέσως αλλά πρέπει να κάνω ανανέωση για να φανεί; νέο
15. Διαχείρηση λιστών : δεν έχω την δυνντότητα να έχω ανοικτές σε μία σελίδα όλες τις στήλες αν και έχει επιλογή δεν δουλεύει; νέο
16. Μπορώ να ανεβάσω λίστες με τηλέφωνα που έχω σε Excel, αντιγράφοντας τες; νέο

 

Απαντήσεις

1. Τι είναι το Activemms Bulk system; 
Tο Activemms Bulk system σας παρέχει την ευκολία να στείλετε το μήνυμά σας από το PC σας σε ένα ή πολλά κινητά τηλέφωνα οπουδήποτε στον κόσμο (βλ. κάλυψη κατάλογος). Όποιος έχει σύνδεση στο Internet μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Activemms Bulk system.

2. Γιατί να χρησιμοποιήσω το Activemms Bulk system; 
Ως πελάτης μας, θα επωφεληθείτε από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η υπηρεσία μας:

  • Ομάδες παραληπτών - Δημιουργήστε τις δικές σας προσωπικές ομάδες για να στείλετε μηνύματα με ένα μόνο κλικ.
  • Μηνύματα δυο δρόμων σε δευτερόλεπτα - επικοινωνήστε με τους φίλους σας, την οικογένεια και τους συναδέλφους. Αποστολή και λήψη SMS αμέσως.
  • Παγκόσμια κάλυψη - Έχουμε τη μεγαλύτερη κάλυψη παγκοσμίως. Αποστολή μηνυμάτων σε περισσότερα από 400 δίκτυα GSM σε όλο τον κόσμο.
  • Τηλεφωνικός κατάλογος - Έχετε τον προσωπικό σας τηλεφωνικό κατάλογο στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων της οικογένειάς σας, των φίλων σας ή των πελατών σας.
  • Ιστορικό μηνυμάτων - μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα μηνύματά σας οποιαδήποτε στιγμή! Θα έχετε μια λίστα με όλα τα μηνύματα που έχουν σταλεί από το λογαριασμό σας.
  • Πιστωτική Εμφάνιση - απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο του αριθμού των διαθέσιμων smscredits προς αποστολή.

3. Πώς να στείλετε SMS χρησιμοποιώντας το Activemms Bulk system; 
Μετά την εγγραφή σας και την είσοδό σας με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που θα δηλώσετε, θα δείτε αμέσως μια φόρμα για την αποστολή μηνυμάτων. Απλά πληκτρολογήστε τον αριθμό του παραλήπτη στο πεδίο του τηλεφωνικού αριθμού, συντάξτε το μήνυμα στο μήνυμα σας στο πεδίο μηνύματος και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή.

4. Πώς μπορούν οι παραλήπτες να απαντήσουν άμεσα στα μηνύματά μου; 
Οι παραλήπτες μπορούν να απαντήσουν άμεσα στα μηνύματά σας χρησιμοποιώντας την λειτουργία απάντησης του κινητού τους τηλεφώνου, εφόσον έχετε εισάγει τον αριθμό του κινητού στο πεδίο "Αποστολέας" όταν στείλατε το μήνυμά σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι η αποστολή τηλεφωνικού αριθμού σαν αποστολέας, εξαρτάται από το τηλεφωνικό δίκτυο του παραλήπτη. Αν το κινητό τους δίκτυο δεν υποστηρίζει αυτήν τη δυνατότητα, παραλήπτης θα λάβει ως αποστολέα του μηνύματος την μορφή Activemms (ή κάποιον άλλο 12 αλφαριθμητικό χαρακτήρα) ως αποστολέα.

5. Έστειλα ένα μήνυμα σε περισσότερους από ένα. Γιατί ορισμένοι από τους αποδέκτες πήραν το μήνυμά μου με τον αριθμό του κινητού μου ως αποστολέα, ενώ άλλοι ως Activemms (ή άλλους 11 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες) ως αποστολέα; 
Εάν ο αριθμός προορισμού είναι σε ενεργοποιημένο δίκτυο για την αριθμητική αποστολή, ο παραλήπτης θα λάβει το μήνυμα του αποστολέα με τον αριθμό του κινητού σας, ενώ εάν δεν είναι ενεργοποιημένος ο αριθμητικός προορισμός από το δίκτυο θα λάβει σαν αποστολέα την Activemms.

6. Δεν θυμάμαι το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης, τι πρέπει να κάνω; 
Απλά κάντε κλικ στο link Ξεχάσατε τα στοιχεία σας; το οποίο βρίσκετε στην σελίδα login του συστηματος και συμπληρώστε username ή email ή κινητό τηλέφωνο και τα στοιχεία σας θα αποσταλούν στοemail σας.

7. Δεν παρέλαβα τον κωδικό ενεργοποίησης μου, γιατί; 
Αν δεν προσδιορίσατε σωστά τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή το e-mail σας κατά την εγγραφή σας στο Activemms Bulk system, δεν πρόκειται να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης.

8. Τι είναι τα smscredits; 
smscredits είναι μια μορφή νομίσματος που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε τις τιμές μας. Ένα γραπτό μήνυμα sms είναι ισοδύναμο με 1 smscredits. 

9. Υπάρχει ημερομηνία λήξης για τα smscredits που αγόρασα; 
Τα smscredits είναι έγκυρα για 1 έτος από την ημερομηνία αγοράς τους. Ωστόσο, εάν αγοράσετε επιπλέον smscredits ή κινήσετε τον λογαριασμού σας πριν από τη λήξη αυτή, τότε όλα τα smscredits ανανεώνονται για +1 χρόνια, κάθε αχρησιμοποίητο smscredit μεταφέρετε στην επόμενη περίοδο, αλλιώς το υπόλοιπο των smscredits θα λήξουν.

10. Τι είναι ένα στιγμιαίο μήνυμα (flash);
Η υπηρεσία flash μηνύματος σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε ένα μήνυμα που θα εμφανιστεί απευθείας στην οθόνη του παραλήπτη. Αυτό σημαίνει ότι ο παραλήπτης δεν θα διαβάσει το μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο στα εισερχόμενα αλλά θα εμφανιστή στην οθόνη αναμονής του τηλεφώνου του.

11. Μπορώ να στείλω sms με περισσότερους από 160 χαρακτήρες;
Υπάρχει πλέον η δυνατότητα για αποστολή sms μηνυμάτων μέχρι και 459 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα sms! Δυνατότητα που μόνο η Activemms μπορεί και προσφέρει.

Τι χρέωση έχει το long sms?

Η χρέωση των long sms εξαρτάται από τους χαρακτήρες που πληκτρολογείτε δημιουργώντας το μήνυμα σας. Έτσι έχουμε:

- Τα sms που περιλαμβάνουν από 1 έως 160 χαρακτήρες χρεώνονται με 1 smscredit.
- Τα sms που περιλαμβάνουν από 161 έως 306 χαρακτήρες χρεώνονται με 2 smscredits.
- Τα sms που περιλαμβάνουν από 307 έως 459 χαρακτήρες χρεώνονται με 3 smscredits.
- Η παραπάνω χρέωση είναι για κάθε αριθμό ξεχωριστά, στον οποίο αποστέλλεται το ή τα sms.

12. Ποιους ειδικούς χαρακτήρες και χαρακτήρες κειμένου μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα στα μηνύματα που στέλνω;
Το bulk sms system της Activemms.gr υποστηρίζει τους παρακάτω χαρακτήρες τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μα ασφάλεια στα μηνύματα σας:

! @ # $ % & * ( ) - + = : ΄ / " ' < > , . ? € ; ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

13. Η αλφαβητική σειρά έφυγε από το επώνυμο και πήγε στην στήλη με το όνομα και φυσικά στην μεταφορά από την παλιά σελίδα στην νέα μεταφέρθηκαν όλα τα ονοματεπώνυμα στην στήλη με το όνομα; νέο
Αυτό έγινε γιατί το πεδίο Όνομα δεν μπορεί να είναι κενό, επίσης αν δεις, μπορείς σε όλες τις στήλες να τις βάλεις σε αλφαβητική σειρά (Α-Ω , Ω-Α) ή σε αύξουσα και φθίνουσα σειρά (αν είναι τα τηλέφωνα) πατώντας απλά στον τίτλο της στήλης. Όπως στο Excel!

14. Όταν προσθέτω ένα όνομα σε μία λίστα την οποία έχω ανοικτή δεν προστίθετε αμέσως αλλά πρέπει να κάνω ανανέωση για να φανεί; νέο
Αυτό συμβαίνει γιατί η επεξεργασία των πληροφοριών δεν γίνετε στον υπολογιστή σου αλλά στον server μας, έτσι για να μπορέσεις να δεις τις αλλαγές θα πρέπει να τις ζητήσεις ξανά από τον server, ο μόνος τρόπος είναι να πατήσεις ανανέωση ή F5 ή CTRL+R.

15. Διαχείρηση λιστών : δεν έχω την δυνντότητα να έχω ανοικτές σε μία σελίδα όλες τις στήλες αν και έχει επιλογή δεν δουλεύει; νέο
Έχεις επιλέξει εμφάνιση ανά: ?

16. Μπορώ να ανεβάσω λίστες με τηλέφωνα που έχω σε Excel, αντιγράφοντας τες; νέο
Για να μπορέσεις να ανεβάσεις επαφές με το copy – paste, θα πρέπει το αρχείο να είναι όπως στο συνημμένο https://www.activemms.com/v2/_uploaded_files/arxeio_copy_and_paste_epafon_Excel.xls όπως είναι η πρώτη σειρά από την στήλη Α έως και την Η, έτσι θα πρέπει να έχεις τις στήλες από κάτω.
Αφού βάλεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις τότε επιλέγεις (μαυρίζεις – αντιγραφείς) στο excel από το Α1 έως και το τελευταίο Ηx και αντιγράφεις. Τώρα πας στην σελίδα μας του τηλεφωνικού καταλόγου, με το πλαίσιο copy-paste, βάζεις τον κέρσορα μέσα στο πλαίσιο και πατάς επικόλληση (ή ctrl + v) Τέλος πατάς το κουμπί Εισαγωγή Επαφών.