Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Ιδανικά για σας

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

Τα καταφέραμε…!!!

Νέος τιμοκατάλογος με τιμές που ξεκινούν από 0,037€! Δείτε αναλυτικά τις νέες τιμές: Τιμοκατάλογος. Μειώνουμε τις τιμές, αυξάνουμε τα χαμόγελα!!!

Αποστολές ενημερωτικών SMS

Η υπηρεσία μας είναι ένας πολύ οικονομικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και φίλους σας καθώς και ένας πολύ ωραίος τρόπος προσέγγισης νέων πιθανών πελατών με εντυπωσιακά αποτελέσματα, απαιτώντας χαμηλή επένδυση σε χρόνο και ακόμα χαμηλότερη σε χρήματα, στέλνοντας μεμονωμένα ή ομαδικά SMS!

Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε ηλ. υπολογιστή, ή smart phone, που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία εγκατάσταση προγράμματος στον συγκεκριμένο υπολογιστή!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αυτή για:

• Να πληροφορήσετε τους πελάτες σας για τις καθημερινές σας προσφορές (προσωποποιημένα ή μαζικά)
• Να αποστείλετε μηνύματα στις ονομαστικές εορτές των πελατών σας κλπ.
• Έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας επαφών και ομάδων επαφών, την μαζική εισαγωγή τηλεφώνων από αρχεία που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας και την επεξεργασία ή την διαγραφή τους ... όσα χρειάζεστε για την απλή και αποτελεσματική αποστολή μηνυμάτων SMS.
• Φυσικά, μπορείτε να βάλετε το όνομά σας σαν αποστολέα των μηνυμάτων που θα στείλετε (μέχρι 11 λατινικούς χαρακτήρες με κενά) και να κάνετε έτσι το μήνυμά σας προς τους πελάτες σας εντελώς προσωπικό αυξάνοντας έτσι την συσπείρωσή τους με εσάς.

Όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μαζικής αποστολής SMS (Activemms Bulk SMS Service) είναι διαθέσιμα για τη δημιουργία και την αποστολή των μηνυμάτων σας, όπως:

• Καθορισμός μελλοντικής ημερομηνίας και ώρας αποστολής SMS
• Αναφορά παράδοσης
• Πλήρη στατιστικά καμπάνιας
• Πλήρης κάλυψη φορητότητας (παράδοση SMS σε κινητά τηλέφωνα που έχουν αλλάξει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας) Ενιαία χρέωση προς όλα τα δίκτυα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας (VODAFONE, WIND, Q, Frog και MOmad) εκτός τις Cosmote όπου η χρέωση για ένα sms 160 χαρακτήρων είναι 2 sms credits.
• Τιμές που ξεκινούν από 0,035€ ανά sms!
• Άμεση παράδοση ΟΛΩΝ των μηνυμάτων μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
• Μπορείτε και εσείς σήμερα να εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που δίνει σήμερα το mobile marketing και να κάνετε την διαφορά στον ανταγωνισμό!

Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι, επαγγελματίες, πελάτες μας είναι η εγγύηση μας και για την δική σας επιτυχία. Κάντε σήμερα την δωρεάν εγγραφή σας στην Activemms δοκιμάζοντας τις υπηρεσίες μας με τα 10 bonus sms του λογαριασμού σας.

Είστε ήδη χρήστης και ξεχάσατε τον κωδικό σας για την είσοδο σας στο λογαριασμό σας; Πατήστε εδώ.