Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Ιδανικά για σας

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

Δεν θυμάμαι το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης, τι πρέπει να κάνω;

Απλά κάντε κλικ στο link: Ξεχάσατε τον κωδικό σας; το οποίο βρίσκετε στην σελίδα login του συστηματος και συμπληρώστε το username ή το email ή το κινητό τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και τα στοιχεία σας θα αποσταλούν στο email σας.

Μετάδοση ηχογραφημένων μηνυμάτων

Η μετάδοση ηχογραφημένων μηνυμάτων είναι πλέον ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους επικοινωνίας για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.Ο συγκεκριμένος τρόπος επικοινωνίας επιτρέπει σε επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με μεγάλο αριθμό παραληπτών σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά και με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με άλλους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας.

Η υπηρεσία Autodialer σας επιτρέπει εύκολα να μεταδίδετε μαζικά ηχογραφημένα μηνύματα σε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα.

Μέσω του Autodialer, μπορείτε να ενημερώνετε τους υπάρχοντες πελάτες σας, αλλά και να προσελκύετε νέους, με αυτοματοποιημένα μηνύματα, χωρίς σπατάλη του πολύτιμου χρόνου σας. Έτσι, μπορείτε να αφοσιωθείτε στην ουσιαστική εξυπηρέτηση και ανάπτυξη του πελατολογίου σας, αφήνοντας τη σκληρή δουλειά στα μηχανήματα.

Δυνατότητες

Basic Campaign
Η υπηρεσία καλεί όλους τους παραλήπτες και μεταδίδει το ηχογραφημένο μήνυμα σας. Οι παραλήπτες έχουν την δυνατότητα να το ξανά ακούσουν αν επιθυμούν.

Divert Campaign
Η υπηρεσία καλεί όλους τους παραλήπτες και μεταδίδει το ηχογραφημένο μήνυμα σας. Οι παραλήπτες έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με κάποιον εκπρόσωπο σας εφόσον πατήσουν το αντίστοιχο πλήκτρο στην τηλεφωνική τους συσκευή. Τότε η κλήση αυτόματα εκτρέπεται στον τηλεφωνικό αριθμό που έχετε δηλώσει.

• Έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας επαφών και ομάδων επαφών, την μαζική εισαγωγή τηλεφώνων από αρχεία που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας και την επεξεργασία ή την διαγραφή τους ... όσα χρειάζεστε για την απλή και αποτελεσματική αποστολή μηνυμάτων SMS.

Voice Mail Campaign
Η υπηρεσία καλεί όλους τους παραλήπτες και μεταδίδει το ηχογραφημένο μήνυμα σας. Οι παραλήπτες έχουν την δυνατότητα να αφήσουν ηχογραφημένο μήνυμα το οποίο θα λάβετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, εφόσον πατήσουν το αντίστοιχο πλήκτρο στην τηλεφωνική τους συσκευή.

Survey Campaign
Η υπηρεσία καλεί όλους τους παραλήπτες και μεταδίδει ένα ερωτηματολόγιο πολλαπλών απαντήσεων το οποίο έχετε δημιουργήσει από πριν. Οι παραλήπτες μπορούν να απαντούν στις ερωτήσεις πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα στην τηλεφωνική τους συσκευή. Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται με γραφικές παραστάσεις. Πρόκειται για τον πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο διενέργειας τηλεφωνικών ερευνών.

Answering Machine Detection
Η υπηρεσία μπορεί να ανιχνεύσει αν η κλήση απαντήθηκε από άνθρωπο ή τηλεφωνητή. Στην περίπτωση που η κλήση απαντηθεί από τηλεφωνητή μπορούμε να ορίσουμε αν η κλήση θα τερματιστεί ή αν το σύστημα θα πρέπει να περιμένει το «BEEP» για να μεταδώσει το ηχογραφημένο μήνυμα ώστε ο παραλήπτης να το ακούσει ολόκληρο όταν επιστρέψει.

Μεταβλητό Ring Timeout
Η υπηρεσία σας επιτρέπει να ορίσετε πόση ώρα θα χτυπάει το τηλέφωνο μέχρι κάποιος να το σηκώσει.

Ωράριο Λειτουργίας της υπηρεσίας
Μπορείτε να ορίσετε τις ώρες στις οποίες θα διενεργούνται οι κλήσεις σας. Αν απευθύνεστε σε επιχειρήσεις η υπηρεσία θα καλεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αν απευθύνεστε σε οικιακούς χρήστες τότε η υπηρεσία θα καλεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 9 το βράδυ. Σε περίπτωση που η διενέργεια των κλήσεων δεν έχει ολοκληρωθεί την πρώτη μέρα, το σύστημα θα σταματήσει αυτόματα να καλεί το βράδυ και θα συνεχίσει από εκεί που έχει μείνει το επόμενο πρωί.

Αναλυτικό ιστορικό κλήσεων
Η υπηρεσία σας δίνει πλήρη στατιστικά στοιχεία για την έκβαση της καμπάνιας σας όπως διάρκεια για κάθε κλήση.

Κόστος

Η Υπηρεσία χρεώνει ανα 30 sec ηχογραφημένου μηνύματος

Σε περίπτωση που καλέσουμε ένα αριθμό και αυτός δεν απαντήσει, τότε το σύστημα θα ξαναπροσπαθήσει μετά από λίγες ώρες. Αν και πάλι ο παραλήπτης δεν απαντήσει, το σύστημα το σύστημα θα κρατήσει μόνο 1 credit και τα υπόλοιπα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας.

Στείλτε ηχογραφημένα μηνύματα μέσω του Autodialer & αφήστε τους πελάτες να σας καλέσουν!

Να μια ιδέα...

Ενημερώνετε τους πελάτες για προσφορές και επικοινωνείτε μόνο με όσους ενδιαφέρονται.

Case study

Ο πελάτης σας έχει ταξιδιωτικό γραφείο και οι προσφορές του είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, το πρόβλημα είναι ότι δεν τις γνωρίζει ο κόσμος. Αποστέλλετε ένα ηχογραφημένο μήνυμα με τις σημαντικότερες προσφορές του σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα. Αφού ακούσουν το μήνυμα, οι παραλήπτες μπορούν απλά να πατήσουν ένα πλήκτρο στο τηλέφωνο τους και να συνομιλήσουν απευθείας με εκπρόσωπο του γραφείου.

Καλέστε μας στο 6972037429 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και τον τρόπο υλοποίησης της καμπάνιας σας.