Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Τι προσφέρουμε

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

• Υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών sms:

Η εφαρμογή μας είναι ένας πολύ οικονομικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα, απαιτώντας χαμηλή επένδυση σε χρόνο και ακόμα χαμηλότερη σε χρήματα, στέλνοντας μεμονωμένα ή χιλιάδες ομαδικά SMS ταυτόχρονα! Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε ηλ. υπολογιστή, ή smart phone, που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία εγκατάσταση προγράμματος στον συγκεκριμένο υπολογιστή!

Bluetooth Hotspots

Τι είναι το Bluevibe;

Δοκιμάστε νέουςμοναδικούς στον τομέα σας, τρόπους διαφήμισης & προώθησης της επιχείρησης και των προϊόντων σας, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό! Αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας και δημιουργήστε μια πιο στενή και προσωπική σχέση μαζί τους. Δώστε τους τη δυνατότητα να κατεβάσουν στο κινητό τους διαφημιστικό πολυμεσικό υλικό σχετικό με τις υπηρεσίες που παρέχετε. Επιτρέψτε τους να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή Bluevibe Mobile, και να αλληλεπιδράσουν μία σειρά από υπηρεσίες όπως mobile downloads, mobile games καθώς και άλλες υπηρεσίες ψυχαγωγίας.

Ποιός μπορεί να την χρησιμοποιήσει και πώς;

Διαφημιστικά Γραφεία, Κοινότητες χρηστών, Διοργανωτές εκδηλώσεων, Καταστήματα, Ξενοδοχεία , Αεροδρόμια Καφετέριες κ.ο.κ.

Γιατί να διαλέξω τη δική σας υπηρεσία; Τυπικά χαρακτηριστικά
  • • Πρόσβαση σε πληθώρα δικτυακών τόπων και υπηρεσιών όπως Facebook, Wikipedia, Flickr etc
  • • Δουλεύει στην πλειοψηφία των κινητών που είναι σήμερα διαθέσιμα
  • • Δημιουργήστε οι ίδιοι τις δικές σας web υπηρεσίες και δώστε πρόσβαση σε αυτές στους πελάτες σας μέσω του Bluevibe Mobile.
  • Γραφικά τελευταίας τεχνολογίας μέσω του ελεύθερου λογισμικού Fire J2ME v2 interface based on the powerful Fire engine v2
  • • Πλήρως ρυθμιζόμενη / προσαρμόσιμη εφαρμογή και υπηρεσίες ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.
  • Δυνατότητα Branding για να έχετε το δικό σας ΤοΟνομαΤηςΕταιρείαςΣας Mobile.

Ενδιαφέρομαι! Τι χρειάζεται να κάνω;

Αν ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία Bluevibe Mobile μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@activemms.gr. Με βάση την εμπειρία μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα ετοιμάσει μία τεχνική λύση ειδικά για εσάς! Η διαδικασία αυτή είναι δωρεάν και συνήθως χρειαζόμαστε 1-2 μέρες για να την ετοιμάσουμε!

Tιμολογιακή πολιτική

Η τιμή λιανικής πώλησης για το Bluevibe είναι τα 650€ (πλέον ΦΠΑ) με δωρεάν συνδρομή στον bluevibe manager (Silver support plan) για δύο χρόνια.

Μετά την πάροδο των δυο χρόνων έχετε την δυνατότητα επιλογής από τρία προγράμματα υποστήριξης:

Gold support plan: με 40€ τον μήνα (για κάθε hot spot) έχετε τεχνική υποστήριξη με μηνύματα, e-mail ή τηλέφωνο με χρόνο απάντησης έως δύο ώρες και δωρεάν αναβάθμιση των hot spot.

Silver support plan: με 20€ τον μήνα (για κάθε hot spot) έχετε τεχνική υποστήριξη με e- mail και χρόνο απάντησης έως οκτώ ώρες και δωρεάν αναβάθμιση των hot spot.

Basic support plan: 100€ τον χρόνο (για κάθε hot spot) έχετε πρόσβαση στο support forum και δωρεάν αναβαθμίσεις των hot spot.

(όλες οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ)

Επίσης όλα τα Bluevibe hot spot έρχονται με την δυνατότητα να λειτουργήσουν είτε συνδεδεμένα στο διαδίκτυο (netwoked) είτε αυτόνομα (stadalone). Έτσι όσο δεν υπάρχει σύνδεση στο internet μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης που σας προφέρει και να εξακολουθεί να λειτουργεί εκπέμποντας περιεχόμενο όσο δεν είναι συνδεμένο στο διαδίκτυο.

Τέλος όλα τα hot spot που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν πλέον να προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο internet σε όσα κινητά τηλέφωνα έχουν εγκατεστημένο τον Bluevibe browser και βρίσκονται στην εμβέλεια του hot spot.

 

Μερικές απο τις εφαρμογές που υλοποιήσαμε με το Bluevibe:

 

Διαφημιστική καμπάνια

Η επιχείρηση μας δημιούργησε συνεργασία με αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών διαφημιστική καμπάνια. Για το χρονικό διάστημα από 15/4/2011 έως 26/4/2011, το Bluetooth hot spot στο κέντρο της Καβάλας, μοίραζε ηλεκτρονικά κουπόνια δώρων! Όποιος ή όποια δέχθεικε το περιεχόμενο στο κινητό του, με την επίσκεψη του στο κατάστημα και με την επίδειξη του κουπονιού στο ταμείο, παραλάμβανε ένα δώρο έκπληξη!

Συμετοχή της Activemms στην έκθεση KavalaExpo 2009

Οι επισκέπτες της έκθεσης Kavala Expo 2009, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ζωντανά από τις 26/9 έως 1/10 2009, την τεχνολογία και τις δυνατότητες του Blyevibe, στο stand 8.

bluetooth hot spot kavala expo

Η έκθεση KavalaExpo πραγματοποιείτε, κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο "Απόστολος Μαρδύρης" στην Ν. Καρβάλη - Καβάλα.

 

Δεκέμβριος - Ιανουάριος 2008/2009 - κατάστημα Admiral Καβάλα

Στις 12/1/09 φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμη επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας που πήρε χώρα, κατά την περίοδο των γιορτών, στο κατάστημα Admiral στον πεζόδρομο της Π. Μελά στην Καβάλα.

Τα συνολικά στατιστικά στοιχεία της καμπάνιας είναι τα ακόλουθα:

Από τις 14/12/2009 έως τις 14/01/2009, 3181 μοναδικά κινητά τηλέφωνα πέρασαν εμπρός από την βιτρίνα του καταστήματος, 816 από αυτά δεχθήκαν τουλάχιστο ένα από τα περιεχόμενα που μοίραζε το Hotspot.
Συνολικά 1468 αντικείμενα περιεχομένου μοιράστηκαν σε 816 χρήστες.
Το ποσοστό επιτυχίας της καμπάνιας ανήλθε στο 25,65%.

 

Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2008 - Έκθεση Καβάλα 2008

Η ACTIVEMMS.gr κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της έκθεσης του Επιμελητηρίου Καβάλας "Καβάλα 2008" συνεργάστηκε με την εταιρεία QIS_ltd, παρέχοντας ενημέρωση και διαφήμιση στους επισκέπτες της έκθεσης. Το ποσοστό αποδοχής περιεχομένου ανήλθε στο 25%. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δείγμα από το περιεχόμενο που δημιουργήσαμε για την εταιρεία και μοίραζε το hotspot, καθώς και φωτογραφίες από τον χώρο.

 

Απρίλιος 2008 / Video Club Ρόζ Πάνθηρ / Bar Νησί

Οι εγκαταστάσεις Bluetooth Hotspots για το Bluevibe και την ACTIVEMMS.gr, συνεχίζονται τον Απρίλιο με δύο μεγάλες συνεργασίες. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση στο Video club " Ροζ Πάνθηρ" ( Ερ. Σταυρού 48 - Καβάλα ) με τεράστια επιτυχία και αποδοχή από τους πελάτες του καταστήματος. Η εγκατάσταση μοίραζε διαφημιστικό υλικό, VC cards, τρέιλερ ταινιών και funny videos.

Στις 6 Απριλίου η σχολή κιθάρας του Κώστα Παρασκευά ( Nemesis Guitar School ) από την Καβάλα, διοργάνωσε σεμινάριο ηλεκτρικής κιθάρας με τον Γάλλο κιθαρίστα CHRISTOPHE GODIN στο Bar " Νησί ". Και σε αυτή την εκδήλωση προτιμήθηκε ως μέσω προβολής το Bluevibe. Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε υλικό του σεμιναρίου ( παρτιτούρες σε pdf, mp3 του καλλιτέχνη, 3gp vibeos, το βιογραφικό του καλλιτέχνη σε txt, φωτογραφίες, VC card της σχολής και διαφημιστικό υλικό της Activemms) συνολικού μεγέθους 16Mb! Η καμπάνια κρίνετε εξαιρετικά επιτυχημένη αφού το συνολικό ποσοστό αποδοχής του περιεχομένου ανήλθε στο 92%! Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

Δεκέμβριος 2007/Ιανουάριος 2008

Παρουσίαση του Bluetooth Hotspot στον κινηματογράφο 'Απόλλων' στην Καβάλα,

Για πρώτη φορά στην Καβάλα στον πολυκινηματογράφο "Απόλλων", κατά την περίοδο των γιορτών, εφαρμόστηκε η τεχνολογία Bluetooth Hotspot για την ενημέρωση των πελατών με εφαρμογές java. Εφαρμογές που μέσα από το κινητό των επισκεπτών του χώρου είχαν την δυνατότητα να ενημερώσουν για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του κινηματογράφου. Επίσης μοιραστήκαν τρέιλερ των ταινιών καθώς και screensaver με τις αφίσες των αγαπημένων ταινιών.